Prima   -  Noutăți - Un nou atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru

Un nou atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru

   
16.09.2011   1400 Accesări  

ADR Centru a desfășurat un nou atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru. Atelierul a avut loc la Coșnița, în incinta Consiliului Raional Dubăsari.

 Obiectivul general  al atelierului este creșterea capacităților de participare la programele de dezvoltare regională a actorilor regionali din Regiunea de Dezvoltare Centru și a capacităților de absorbție banilor din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

În cuvîntul său de salut, președintele Consiliului raional Dubăsari, Grigore Policinschi a mulțumit organizatorilor pentru ideea desfășurării unui asemenea atelier în raionul Dubăsari.

 În cadrul workshopului au participat aleși locali și funcționari publici din cadrul APL de nivelul I și II, agenți economici și asociații obștești din raionul Dubăsari. Participanțiii au fost instruiți în domeniul dezvoltării regionale de către specialiștii ADR Centru. În partea  a doua  atelierului ei au purces la o sesiune de întrebări și răspunsuri în domeniu. 

Atelierul a fost organizat în conformitate cu Planul de activitate a Agenției de Dezvoltare Regională Centru pentru anul 2011. Menționăm că au fost planificate 3 ateliere de lucru în Regiunea Centru: Criuleni, Călărași și Strășeni. Partenerul acestei sesiuni de ateliere a fost Agenția Proprietății Publice.