print
Un nou atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru
16.09.2011
1406 Accesări

ADR Centru a desfășurat un nou atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru. Atelierul a avut loc la Coșnița, în incinta Consiliului Raional Dubăsari.

 Obiectivul general  al atelierului este creșterea capacităților de participare la programele de dezvoltare regională a actorilor regionali din Regiunea de Dezvoltare Centru și a capacităților de absorbție banilor din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

În cuvîntul său de salut, președintele Consiliului raional Dubăsari, Grigore Policinschi a mulțumit organizatorilor pentru ideea desfășurării unui asemenea atelier în raionul Dubăsari.

 În cadrul workshopului au participat aleși locali și funcționari publici din cadrul APL de nivelul I și II, agenți economici și asociații obștești din raionul Dubăsari. Participanțiii au fost instruiți în domeniul dezvoltării regionale de către specialiștii ADR Centru. În partea  a doua  atelierului ei au purces la o sesiune de întrebări și răspunsuri în domeniu. 

Atelierul a fost organizat în conformitate cu Planul de activitate a Agenției de Dezvoltare Regională Centru pentru anul 2011. Menționăm că au fost planificate 3 ateliere de lucru în Regiunea Centru: Criuleni, Călărași și Strășeni. Partenerul acestei sesiuni de ateliere a fost Agenția Proprietății Publice.

         

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru