Evenimente regionale

Prima   -  Calendarul regiunii - Atelierul de Lucru nr. 5 al Grupului Tehnic de Lucruîn domeniul AAC

Atelierul de Lucru nr. 5 al Grupului Tehnic de Lucruîn domeniul AAC

   
19.02.2014   592 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Centru continuă procesul de planificare și programare regională în domeniul aprovizonare cu apă și canalizare (AAC), realizat cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei. Ca rezultat, se urmărește elaborarea Programului regional sectorial în domeniul AAC și a unui portofoliu de proiecte investiționale la nivel regional. Procesul de planificare este ghidat de către Grupul Tehnic de Lucru constituit din reprezentanți ai ADR Centru, Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Ministerului Mediului, Consiliilor Raionale, precum și experți naționali și internaționali.

Pentru a îmbunătăți calitatea acestui document, ceea ce este în interesul tuturor părţilor implicate şi beneficiare ale serviciilor de aprovizionare cu apă şi canalizare (AAC), noi ne propunem să invităm la atelierele de lucru şi reprezentanţii primăriilor din orașele (centre raionale) Regiunii de Dezvoltare Centru. Prin urmare, Vă rugăm, să desemnaţi o persoană din cadrul instituției conduse de Dvoastră pentru a participa la atelierul de lucru în domeniul AAC (recomandăm să participe primarul, vice-primarul sau secretarul consiliului orășenesc).

În acest context, invităm reprezentanții primăriilor din orașele Regiunii de Dezvoltare Centru, să participe la Atelierul de Lucru nr. 5 al Grupului Tehnic de Lucru, care va avea loc pe data de 19 februarie 2014.

Evenimentul va avea loc în mun. Chișinău, str. Grenoble 110, Hotel „Vila Verde", sala B (regiunea Spitatului Republican) cu începere de la ora 9:45.

Persoane de contact:

Ghenadie Scobioală, consultant GIZ (tel: 0/268/26560; 069564111, ghenadie.scobioala@giz.de)

Danil Bogdea, specialist Secția Planificare Strategică și Programare, ADR Centru (tel: 0/268/26560, 069289511, danil.bogdea@gmail.com)