print
Concurs de desene “Apa-sursă a vieții”
13.10.2021
1739 Accesări

ADR Centru și Primăria orașului Ialoveni lansează un concurs de desene "Apa-sursă a vieții". Prin acest concurs, organizatorii, își propun să încurajeze tînăra generație să-și etaleze aptitudinile de creativitate prin desene care vor include apa în diferite anotimpuri şi ipostaze, protejarea mediului prin folosirea rațională a apei, dar și legătura dintre sursa de apă și viața de zi cu zi a oamenilor.

La  concurs  pot participa toţi elevii claselor I-XII din orașul Ialoveni. Elevii pot participa la concurs doar cu o singură lucrare, executată pe hârtie de formatul A4 sau A3. Lucrările trebuie să aibă înscris pe verso, în colţul din stânga jos, următoarele date: - numele şi prenumele autorului, şcoala, clasa, numărul de  telefon al elevului și titlul lucrării.

Toate lucrările vor fi expuse în cadrul unei expoziții, în Parcul "Sfatul țării", pe data de 27 octombrie curent, cu ocazia Hramului localității.

Desemnarea celor mai bune lucrări şi a elevilor câştigători se va face de juriu, format din cite un reprezentant al instituțiilor de învățămînt participante şi reprezentanţii ADR Centru și Primăriei Ialoveni.

Toți participanții la concurs vor primi diplome de apreciere. Autorii celor mai bune lucrări, locurile I; II și III pentru fiecare categorie, vor fi premiaţi cu vauchere de la librărie în valoare de 500, 300 și 200 de lei. Premiile vor fi înmânate în ziua desfăşurării Expoziţiei-concurs.

Anexez: Regulamentul.


REGULAMENTUL Expoziţiei - concurs de desene "Apa-sursă a vieții",

 1. Expoziţia-concurs de desene "Apa-sursă a vieții", este organizată de către ADR Centru și Primăria Ialoveni și cuprinde trei categorii de vârstă:

• Clasa I - IV;

• Clasa V - IX;

• Clasa X - XII.

2. Activitatea se organizează în cadrul proiectului „Apă potabilă în Ialoveni: îmbunătățirea calității vieții în Orașul Ialoveni prin acces îmbunătățit la apă potabilă și conștientizarea despre managementul apei".

3. Elevii vor prezenta lucrări care se încadrează în tematica: apa în diferite anotimpuri şi ipostaze, protejarea mediului prin folosirea rațională a apei, dar și legătura dintre sursa de apă și viața de zi cu zi a oamenilor.

4. Acţiunea cuprinde următoarele etape:

- 12 octombrie 2021                                  -  start acţiune;

- 13 octombrie - 22 octombrie 2021      - realizarea şi  depunerea lucrărilor;

- 25 octombrie 2021                                  - evaluarea lucrărilor;

- 27 octombrie  2021                                 - premierea câştigătorilor.

5. La concurs pot participa toţi elevii claselor I-XII din orașul Ialoveni conform criteriilor de categorii scrise mai sus.

6. Sunt consideraţi participanţi elevii, care au depus lucrările (desene) în condiţiile prevederilor prezentului Regulament.

7. Elevii pot participa la concurs doar cu o singură lucrare, executată pe hârtie de formatul A4 sau A3.

8. Lucrările trebuie să aibă înscris pe verso, în colţul din stânga jos, următoarele date: - numele şi prenumele autorului, şcoala, clasa, numărul de telefon al elevului și titlul lucrării;

9. Lucrările pot fi depuse în anticamera Primăriei Ialoveni, în zilele lucrătoare, în perioada 13-22 octombrie 2021, între orele 8.00 - 16.00.

10. Toate lucrările devin proprietatea Primăriei Ialoveni şi vor fi păstrate pe toată durata de asigurare a durabilității proiectului „Apă potabilă în Ialoveni: îmbunătățirea calității vieții în Orașul Ialoveni prin acces îmbunătățit la apă potabilă și conștientizarea despre managementul apei".

11. Desemnarea celor mai bune lucrări şi a elevilor câştigători se va face de juriu, format din cîte un reprezentant al instituțiilor de învățămînt participante, doi reprezentanţi ai ADR Centru și doi reprezentanți ai Primăriei Ialoveni.

12. Toți participanții la concurs vor primi diplome de apreciere. Autorii celor mai bune lucrări, locurile I; II și III pentru fiecare categorie, vor fi premiaţi cu vauchere de la librărie în valoare de 500, 300 și 200 de lei. Premiile vor fi înmânate în ziua desfăşurării Expoziţiei-concurs.

13. Informaţii suplimentare se pot oferi la tel. 79717336.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru