print
Deschiderea ofertelor în cadrul a două licitații publice internaționale în domeniul AAC, cu finanțare din sursele Uniunii Europene
22.05.2020
1038 Accesări

Agenția de Dezvoltare Regională Centru, în calitate de autoritate contractantă, a desfășurat astăzi, 22 mai 2020, deschiderea ofertelor în cadrul licitațiilor internaționale privind executarea lucrărilor de construcție în cadrul a două proiecte investiționale în domeniul aprovizionare cu apă și canalizare din Regiunea Centru.

Procedurile de deschidere a ofertelor au fost transmise on-line pe pagina de bacebook a ADR Centru.

Pentru executarea lucrărilor de reabilitare și extindere a sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în municipiul Ungheni au fost depuse 7 oferte, în timp ce pentru executarea lucrărilor de reabilitare și extindere a sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași doar 3 operatori economici și-au propus ofertele lor. Procedurile de achiziții publice se desfășoară conform Regulamentului GIZ în domeniul Achizițiilor Publice.

Astfel,  urmează procesul de evaluare a fiecărei oferte, de către doi experti naționali si unul internațional în urma căruia se vor desemna agenții economici care vor efectua lucrările propriu-zise prevăzute în documentația de proiect.

Cele două proiecte investiționale din domeniul AAC sunt finanțate de Uniunea Europeană prin proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", care este implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru