print
Activitatea comisiilor consultative în orașele Rezina și Strășeni
08.11.2019
1241 Accesări

La data de 6 și 7 noiembrie 2019, în orașele Rezina și respectiv Strășeni, comisiile consultative s-au întrunit pentru a-și continua activitatea în procesul de revitalizare urbană. De acest eveniment, s-au interesat și noii consilieri aleși în orașul Strășeni, care activ au participat la eveniment, iar în Rezina, primarul a revenit din nou la proces.  

În cadrul ședințelor au fost prezentate rezultatele și concluziile întrunirilor precedente, precum și pașii următori, specificînd importanța informării consilierilor municipali despre procesul de revitalizare, elaborare și aprobarea Programului. 

În Rezina, membrii comisiei au efectuat analiza SWOT și au formulat viziunea asupra zonei de revitalizare. De asemenea, au fost propuse un șir de idei de proiecte atît la Rezina cît și Strășeni  pentru reabilitarea zonei degradate.

Locuitorii care au participat la ședințe au fost îndemnați să fie activi pe parcursul întregului proces de revitalizare în oraș și să solicite organizarea noilor ședințe de lucru dacă va fi necesar, iar responsabilii de facilitarea procesului din partea ADR Centru vor fi pregătiți mereu să ofere suportul necesar. 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru