print
Lucrări recepționate în cadrul proiectului „Eficientizarea energetică a edificiului Centrului de Sănătate Șoldănești”
28.06.2018
1031 Accesări

Domnul Viorel Jardan, directorul ADR Centru, a participat la recepția lucrărilor de termoizolare a pereților și a celor de tâmplărie a clădirii Centrului de sănătate din Șoldănești, care au fost efectuate și implementate în cadrul proiectului „Eficientizarea energetică a edificiului Centrului de Sănătate Șoldănești”.

Obiectivele principale ale proiectului au fost: reabilitarea și extinderea surselor de energie utilizate; reducerea consumului la energia termică, datorită schimbării ferestrelor și a ușilor, termoficarea pereților. 

La sfârșitul proiectului menționat au fost termoizolați pereții exteriori, cu o suprafață de 2430 pm și au fost instalate geamuri și uși, care cuprind 705 mp. Astfel, se va economisi energie termică în volum de 476.160 kWh pe an.

Valoarea lucrărilor efectuate este de 3 972 297,10 lei, oferiți din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională, dintre care 200 de mii constituie contribuția Consiliului raional Șoldănești.

La eveniment au mai fost prezenți președinte raionului Șoldănești, doamna Svetlana Rotundu și șeful Centrului de sănătate, domnul Constantin Balanici.

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru