print
INVITAȚIE pentru Mass-Media
07.12.2017
1602 Accesări

CINE:  Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

CE:  Invită instituțiile mass-media la evenimentul de semnare a Acordului de Finanțare dintre ADR Centru și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) privind elaborarea proiectelor tehnice și a documentației de licitație pentru lucrările de construcție în cadrul proiectelor selectate ce țin de domeniul aprovizionare cu apă și canalizare (AAC) și eficiența energetică (EE) în Regiunea de Dezvoltare Centru, care vor fi implementate de ADR Centru cu suportul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) și finanțate de Uniunea Europeană.

CÂND: Vineri, 8 decembrie 2017, ora 15.00.

UNDE:  Orașul Ialoveni, în incinta ADR Centru, pe adresa: str. Alexandru cel Bun, 33.

DETALII:  Valoarea totală a Acordului de Finanțare constituie aproximativ 848 mii Euro oferiți de către Uniunea Europeană. Fondurile alocate vor fi utilizate pentru contractarea companiilor care vor elabora documentația tehnică pentru 3 proiecte investiționale în domeniul AAC și 4 în domeniul EE din Regiunea de Dezvoltare Centru.  

CONTACTE: Natalia Cojocaru, Specialist în comunicare și informare, Tel: (268) 2 64 10 GSM: 078883420; comunicareadrc@gmail.com

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru