Prima   -  Reclamații

Reclamații

   

În conformitate cu prevederile Standardelor de Mediu și Sociale ale Băncii Mondiale și prevederile legislației naționale, Unitatea de Implementare a Proiectului Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Moldova Centrală" din cadrul ADRC pune la dispoziția publicului Mecanismul de Soluționare a Reclamațiilor, destinat depistării operative, examinării şi soluționării reclamațiilor publicului cu privire la lucrările și activitățile realizate în cadrul Proiectului menționat.

Prin intermediul acestui Mecanism persoanele fizice, organizațiile şi grupurile locale, care consideră că ar putea fi afectate de activitățile planificate în cadrul Proiectului (inclusiv lucrările de proiectare și construcție, activitățile de expropriere, etc.), pot depune reclamații cu prezentarea îngrijorărilor și situațiilor care le-ar putea afecta interesele și/sau pot adresa întrebări sau sugestii referitor la implementarea Proiectului.

Formularul de depunere a reclamațiilor îl puteți descarca utilizând linkul de mai jos din atașamente.

Pentru detalii suplimentare apelati +373 268 2 64 10 sau la adresa fizică a ADR Centru: Republica Moldova, MD-6801 or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 33.