Concurs de granturi pentru localitățile din Zona de Securitate

   
Concurs de granturi pentru localitățile din Zona de Securitate
Concurs anual de proiecte pentru a promova cooperarea descentralizată între comunitățile teritoriale
Programul de asistenta nerambursabila germana 2011-2013: Cooperare pentru formare
OFERTE DE FINANȚARE!
Call for Proposals: "Mayors for Economic Growth Pioneer Projects"

 

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare anunță lansarea celei de a doua rundă a concursului de selectare a proiectelor de infrastructură socială în cadrul programului de Susținere a Măsurilor de Promovare a Încrederii.

Proiectele se vor axa pe reabilitarea instituțiilor sociale cheie, precum cele educaționale, de asistență socialămedicaleactivități sportiveactivități cultural – artistice, proiecte de îmbunătățire a infrastructurii critice, cum ar fi rețelele de aprovizionare cu apă și canalizare și sistemele de gestionare a deșeurilor. Pentru a asigura un impact tangibil, programul va oferi sprijin proiectelor de infrastructură de dimensiuni medii, care vor necesita un buget minim de 50.000 dolari SUA, dar nu vor depăși 120.000 dolari SUA (suma TVA cota 0%). Procesul de înaintare și selectare a propunerilor de proiect va conține doua etape distincte (informație detaliată - în Ghidul Aplicanților).

Data limită de prezentare a propunerilor de proiect este 31 ianuarie 2013, 16.00 ora locală. Dosarele pot fi prezentate direct la oficiul ONU, Casa Națiunilor Unite, str. 31 August 1989, 131, Chișinău, MD-2012

 

Mai multe detalii puteți găsi AICI

 

Arrow Prev

              

          

Arrow Next