Prima   -  Oportunități de finanțare - Apel de Propuneri de Proiecte al Mecanismului de Finanțare a ,,Clean Tech Seed Fund” dedicat Întreprinderilor Municipale

Apel de Propuneri de Proiecte al Mecanismului de Finanțare a ,,Clean Tech Seed Fund” dedicat Întreprinderilor Municipale

   
10.10.2023   442 Accesări   aee.gov.md

10 octombrie, Chișinău. Agenția pentru Eficiență Energetică anunță apelul de propuneri de proiecte care vor fi susținute prin intermediului Mecanismului de Finanțare ,,Clean Tech Seed Fund", implementat de Agenția pentru Eficiență Energetică în cadrul Programului ,,Clean Technology Innovation Programme in the Republic of Moldova" (GCIP Moldova) în parteneriat cu UNIDO.

Mecanismul de finanțare ,,Clean Tech Seed funding" este destinat întreprinderilor municipale și presupune finanțarea proiectelor de capacitate mică pentru activități inițiale de pilotare a tehnologiilor curate și se axează pe următoarele domenii: eficiență energetică, energie regenerabilă, eficiența apei, clădiri verzi și transport ecologic. Pentru fiecare din aceste domenii, va fi desemnat câte un câștigător, care va beneficia de un grant de 10 000 dolari, contribuție proprie fiind similară sumei de grant.

Proiectele care vor corespunde cerințelor de aplicare vor fi acceptate pentru evaluare. Companiile care vor fi finanțate în cadrul mecanismului dat, vor folosi finanțarea pentru a implementa proiecte pilot și pentru a demonstra fezabilitatea tehnică a noilor tehnologii.

Procedura de Aplicare:

  • Descărcați Formularul de Aplicare accesând acest link-ul:

https://docs.google.com/document/d/formular

  • Completați formularul de Aplicare și transmiteți-l la adresa de e-mail:concurs@aee.mdpână la data de 30 octombrie 2023, ora 16:00.

Potențialii participanți au posibilitatea de a participa la o sesiune de instruire privind completarea Formularului de Aplicarecare se va desfășura pe data de 23.10.2023.

Pentru informații suplimentare, Vă invităm să consultați manualul operațional pe link-ul de mai jos:

https://aee.gov.md/storage/Apeluri/Clean%20Tech%20Seed%20Fund/101023_MO_Clean%20Tech%20Seed%20Fund.PDF

Pentru orice întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați:

Nicolae SOLOVIOV, Coordonator național

Tel: +373 60767572, email: nicolae.soloviov@gcip.md

Diana GROZAV, Asistent administrativ

Tel: +373 68984541, email: diana.grozav@gcip.md