Prima   -  Noutăți - Asistență acordată de catre Ambasada Poloniei în cadrul programului SMALL GRANTS

Asistență acordată de catre Ambasada Poloniei în cadrul programului SMALL GRANTS

   
19.08.2010   1348 Accesări  

 

Ca urmare a disponibilității Guvernului Poloniei de a finanța proiecte prioritare de dezvoltare a localităților din țara noastră, ce nu vor depăși suma de 20 mii de euro pentru un proiect, Agentia pentru Dezvoltare Regională Centru  informează despre apelul de propuneri de proiecte, lansat de către Ambasada Poloniei. Vor avea prioritate proiectele neinvestiționale (de infrastructură, sociale, de asistență tehniăa etc.). Pentru a beneficia de finanțarea unui proiect, este necesar ca pînă la data de 1 noiembrie anul 2010, proiectele de dezvoltare să fie depuse la ambasadă. In acest sens, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va primi propunerile de proiecte pîna la data de 25 octombrie 2010, pentru a le remite ulterior Ambasadei Poloniei spre examinare.

 

Conform priorităților proiectele vor viza reabilitarea infrastructurii, susținerea bussinesului mic și mijlociu și îmbunătățirea factorilor de mediu și atractivității turistice și vor parcurge două etape: prima fază cea de selecție, unde vor fi selectate cele mai importante propuneri, după care vor fi traduse în limba poloneză și ulterior transmise Ministerului Afacerilor Externe din Polonia pentru a fi analizate și aprobate. Aceste propuneri de proiecte vor fi implementate începînd cu anul 2011.

 

Pentru mai multe informatii și pentru solicitarea formularului de aplicare, nu ezitați sa ne contactați la numarul de telefon al ADR Centru: 0.268.2.66.71