Prima   -  Noutăți - Consolidarea Parteneriatului Bilateral: Echipa ADR Centru în Vizită la Ambasada României în Republica Moldova

Consolidarea Parteneriatului Bilateral: Echipa ADR Centru în Vizită la Ambasada României în Republica Moldova

   
02.02.2024   257 Accesări  

Echipa ADR Centru, a întreprins astăzi, 02 februarie, o vizită de lucru la Ambasada României în Republica Moldova. În cadrul întâlnirii, s-au purtat discuții constructive cu Excelența Sa Cristian-Leon Țurcanu, Ambasadorul României în Republica Moldova.

Discuțiile s-au concentrat pe domeniile de activitate ale Agenției de Dezvoltare Regională Centru, precum și pe identificarea potențialelor parteneriate în vederea realizării unor proiecte comune între cele două părți.

Ambasadorul Cristian-Leon Turcanu a exprimat angajamentul ferm al României în a sprijini Republica Moldova, și instituțiile sale, în procesul de îmbunătățire a experienței de implementare a proiectelor destinate sporirii calității vieții locuitorilor din țara noastră.

Această vizită reprezintă o etapă importantă în consolidarea relațiilor bilaterale și în promovarea cooperării între cele două părți. Agenția de Dezvoltare Regională Centru reafirmă angajamentul său în identificarea de parteneri și atragere a investițiilor pentru implementarea proiectelor de dezvoltare în beneficiul locuitorilor din cele 13 raioane ale Regiunii Centru.