Prima   -  Noutăți - AOAM dă startul celei de-a patra ediții a concursului de granturi pentru tinerii antreprenori din Republica Moldova

AOAM dă startul celei de-a patra ediții a concursului de granturi pentru tinerii antreprenori din Republica Moldova

   
16.10.2018   895 Accesări  

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) oferă noi granturi pentru dezvoltarea afacerilor din fondul pentru susținerea tinerilor antreprenori din Moldova.

Înscrierile în cadrul acestui proiect se fac în perioada 10 septembrie - 10 noiembrie 2018.  

Cea de-a patra ediție a concursului se adresează tinerilor care doresc să își deschidă o afacere în țară și se află la început de drum în acest domeniu. În urma interviurilor, vor fi selectate cele mai bune zece planuri de business, iar fiecare grant oferit câștigătorilor va avea valoarea de 50,000 lei, sumă oferită pentru dezvoltarea afacerii, dar și pentru programe de școlarizare.

Selectarea candidaturilor pentru granturile AOAM se va face pe baza planului de afaceri. Toate dosarele de aplicare pot fi trimise până la data de 20 octombrie 2018 pe adresa de e-mail grant.aoam@gmail.com. Condițiile de participare și documentele necesare întocmirii dosarului de aplicant pentru aceste granturi pot fi găsite pe site-ul AOAM http://www.aoam.md/ro/grants/.

Proiectul prin care AOAM oferă granturi pentru antreprenorii din Moldova a fost lansat la începutul anului 2016 de către președintele fondator al Asociației, Vlad Plahotniuc.
Prin acest proiect dorim să susținem și să încurajăm pe toți cei care doresc să deschidă o afacere în țară, prin care să ofere locuri de muncă și să contribuie la dezvoltarea și modernizarea țării noastre.