Prima   -  Noutăți - Nicolae Ciubuc, noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a depus jurământul

Nicolae Ciubuc, noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a depus jurământul

   
26.09.2018   951 Accesări  

Nicolae Ciubuc, noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a depus, astăzi, jurământul. La eveniment au participat Premierul Pavel Filip și Președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a exercitat temporar interimatul funcției de Președinte al țării şi a semnat decretul de numire în funcție a ministrului.

După ceremonia de depunere a jurământului, noul ministru a fost prezentat angajaților ministerului, de către Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip.

Premierul a menționat că,  domeniile agriculturii, dezvoltării regionale și mediului sunt importante și în continuare Guvernul va sta departe de polemicile politice dar se va axa pe implementarea Acordului de Asociere.

”Domnule Ciubuc, Vă mulțumesc că ați acceptat această provocare. Nu a fost nici simplu și nici ușor, nu va fi nici în continuare, dar cunoașteți bine managementul instituțional, cunoașteți problemele din domeniul agriculturii. Vă doresc succes”, a declarat Pavel Filip.

La rândul său, ministrul  Nicolae Ciubuc a mulțumit Premierului pentru încrederea acordată și a menționat că, în perioada următoare va continua implementarea proiectelor și va avea drept obiective realizarea programelor guvernamentale.

„Vă mulțumesc domnule Prim-ministru pentru încrederea acordată. Simt că m-am întors acasă după opt ani. Echipa este forța și puterea în cadrul unei instituții.  În continuare Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regioanle și Mediului se va axa pe realizarea priorităților din domeniile de activitate”, a declarat Nicolae Ciubuc.   

Amintim, anterior noul ministru a deținut funcția de director și director adjunct al Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură, precum și în cadrul Ministerului Agriculturii.  

Serviciul informare și comunicare cu mass media al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului