Prima   -  Noutăți - Recepția la terminarea lucrărilor de amenajare a popasului turistic din satul Iurceni, raionul Nisporeni

Recepția la terminarea lucrărilor de amenajare a popasului turistic din satul Iurceni, raionul Nisporeni

   
16.08.2018   1527 Accesări  

 

Pe 15 august, în satul Iurceni, din raionul Nisporeni, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor de amenajare a popasului turistic, avînd ca beneficiar și aplicant autoritatea publică locală dată. Acest obiectiv face parte din proiectul de dezvoltare regională ”Valorificarea potenţialului  turistic al regiunii de centru a R. Moldova (Raioanele Străşeni, Călăraşi, Nisporeni şi Ungheni)”. Suma lucrărilor recepționate este de circa 500 de mii de lei, bani alocați din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR). 

În cadrul acestui obiectiv a fost efectuată reconstrucția teatrului de vară și a banchetelor acestuia, a fost construit grupul sanitar, separat pentru bărbați, femei și persoane cu dezabilități.

Specialiștii ADR Centru împreună Membrii Comisiei de recepție la terminare a lucrărilor au stabilit că toate lucrările au fost executate cu respectarea proiectului tehnic și a normelor de calitate.