Prima   -  Noutăți - Vizită de inspectare a șantierului de reabilitare a infrastructurii de transport pe traseul Ungheni – Cetireni - Alexeevca

Vizită de inspectare a șantierului de reabilitare a infrastructurii de transport pe traseul Ungheni – Cetireni - Alexeevca

   
14.06.2018   1483 Accesări  

Miercuri, 13 iunie, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru, domnul Viorel Jardan, împreună cu specialiştii Secției Managementul Proiectelor din cadrul Agenţiei au făcut o vizită de inspectrare a şantierului de reabilitare a infrastructurii de transport pe traseul L392 Ungheni - Cetireni - Alexeevca. La acţiunea de verificare a lucrărilor au fost și reprezentanţii Consiliul raional Ungheni - președintele raionului, doamna Ludmila Guzun, vicepeşedintele raionului, domnul Alexandru Brînza, responsabilul tehnic şi agentul economic, care efectuează lucrările.

Principalele subiecte abordate au vizat graficul de executare a lucrărilor, calitatea şi volumul realizat. În acest context specialiştii ADR Centru au constatat că reabilitarea terasamentului și a sistemului rutier au fost efectuate în proporţie de 10 la sută. Pînă în prezent  a fost restabilit și pichetat un traseu cu o lungime de 17,5 km, iar o porțiune de drum, de circa 900 m, a fost executată în asfalt.  În momentul de față este efectuată construcția trotuarelor și a intrărilor în curți.

Proiectul "Reabilitarea infrastructurii de transport pe traseul L392 Ungheni - Cetireni - Alexeevca" este implementat de ADR Centru și finanțat din Fondul Național de Dezvoltare Regională, cu participarea consilului raional Ungheni și urmează a fi realizat pînă la sfîrșitul anului 2020.