Prima   -  Noutăți - Specialiștii ADR Centru au efectuat o vizită de monitorizare în cadrul proiectului „Eficientizarea energetică a edificiului Centrului de Sănătate Șoldănești”

Specialiștii ADR Centru au efectuat o vizită de monitorizare în cadrul proiectului „Eficientizarea energetică a edificiului Centrului de Sănătate Șoldănești”

   
23.05.2018   466 Accesări  

În timpul ședinței de lucru organizate la Centrul de Sănătate din Șoldănești în ziua de 18 mai, responsabilii de implementare au discutat cu proiectantul despre problemele apărute pe parcursul realizării proiectului, precum și despre necesitatea executării unor lucrări fără de care obiectul nu poate fi finalizat.

La sfârșitul proiectului implementat la Șoldănești vor fi termoizolați 2430 mp de pereți exteriori ai Centrului de Sănătate și vor fi instalate 705 mp de geamuri și uși. Beneficiari ai acestui proiect sunt cei peste 42 de mii de locuitori ai raionului Șoldănești. În rezultatul proiectului menționat se va realiza o economisire a curentului electric în valoare de 87.267 lei anual și economii de energie termică în volum de 476.160 kWh pe an.

Costul total al acestui proiect finanțat din Fondul Național de Dezvoltare Regională este de 3.582.758 lei, inclusiv 200.000 lei în calitate de contribuție a Consiliului raional Șoldănești. Finalizarea proiectului „Eficientizarea energetică a edificiului Centrului de Sănătate Șoldănești” este planificată pentru vara anului 2018.