Prima   -  Noutăți - Membrii CRD Centru se întrunesc la Costești în cadrul unui atelier de lucru pentru fortificarea rolului consiliului și pentru a discuta subiectele incluse pe ordinea de zi a ședinței CRD Centru

Membrii CRD Centru se întrunesc la Costești în cadrul unui atelier de lucru pentru fortificarea rolului consiliului și pentru a discuta subiectele incluse pe ordinea de zi a ședinței CRD Centru

   
19.06.2017   473 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), invită membrii CRD Centru să participați la un eveniment comasat, care cuprinde un atelier de lucru pentru membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru (CRD Centru) și ședința ordinară  a  CRD Centru, care vor avea loc în data de 28 iunie 2017, la Complexul Turistic „Costești" din raionul Ialoveni.

Atelierul de lucru sus-menționat este organizat în scopul fortificării rolului Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru ca cea mai importantă instituție cu funcții decizionale în politica de dezvoltare a Regiunii de Dezvoltare Centru.

În cadrul ședinței ordinare va fi propus spre aprobare Programul Regional Sectorial în domeniul dezvoltării infrastructurilor de sprijin al afacerilor pentru Regiunea Centru.

Agenda completă a evenimentului o găsiți în fișierul de mai jos.

Astfel, membrii CRD Centru sunt rugați să confirme participarea pînă în data de 23 iunie 2017,  la tel. 0 268 2 26 92, sau la e-mail  oficiu.adrc@gmail.com.