Prima   -  Noutăți - Recepția la terminarea lucrărilor executate la obiectivul ”Lucrările de reparație și reconstrucție a clădirii muzeului raional Anatol Candu din s. Văsieni rn. Ialoveni ”

Recepția la terminarea lucrărilor executate la obiectivul ”Lucrările de reparație și reconstrucție a clădirii muzeului raional Anatol Candu din s. Văsieni rn. Ialoveni ”

   
31.05.2017   251 Accesări  

Membrii Comisiei de recepție la terminarea lucrărilor s-au întrunit în după-amiaza zilei de ieri, 30 mai, la Văsieni pentru a examina lucrările executate la obiectivul "Lucrările de reparație și reconstrucție a clădirii muzeului raional  Anatol Candu  din s. Văsieni rn. Ialoveni" din cadrul proiectului regional „Traseul turistic în 9 localități, crearea oportunităților de investire în turism". În cadrul acestui obiectiv au fost executate lucrări de realibitare a clădirii muzeului din satul Văsieni.

Pentru executarea acestor lucrări, din Fondul Național de Dezvoltare Regională, s-au alocat circa 600 mii lei.

Urmează ca membrii comisiei de recepție să stabilească data pentru organizarea procedurii de recepție finală în urma căreia muzeul va fi dat în exploatare și își va putea deschide ușile pentru vizitatori.

Acesta este cel de-al treilea obiectiv turistic reabilitat în cadrul proiectului regional „Traseul turistic în 9 localități, crearea oportunităților de investire în turism". Tot ieri a fost întrunită și comisia de recepție finală a lucrărilor la obiectivul "Construcția zonei de agrement cu parcare auto în preajma  mănăstirii Hîncu  în s. Bursuc rn. Nisporeni, iar la începutul lunii martie, curent, a fost dată în exploatare clădirea muzeului local din Ruseștii Noi.

 
Arrow Prev

              

          

Arrow Next