Prima   -  Noutăți - Start celei de-a DOUA ETAPE a celui de-al III-lea Concurs de Propuneri de Proiecte din FNDR

Start celei de-a DOUA ETAPE a celui de-al III-lea Concurs de Propuneri de Proiecte din FNDR

   
23.05.2016   1319 Accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și Agenția de Dezvoltare Regională Centru au dat startul celei de-a doua etapei a Concursului III de Propuneri de Proiecte (CPP  III).

Etapa II constă în elaborarea și depunerea cererilor complete de finanțare în rezultatul notelor conceptuale selectate și aprobate de Consiliul Regional pentu Dezvoltare Centru. Potrivit regulamentului CPP II, cererile complete de finanțare vor fi depuse în termen de 90 de zile calendaristice de la data publicării oficiale a listei notelor conceptuale de proiecte aprobate de consiliile regionale pentru dezvoltare.

Astfel, pentru etapa II a Concursului aplicanții selectați urmează să depună cererea completă de finanțare, care va conține următoarele documente:

1.     Cererea de finanțare (anexa nr.2 din Instrucțiunea pentru utilizatori);

2.      Bugetul proiectului;

3.     Documentația tehnică (în conformitate cu prevederile legislației în vigoare);

4.     Raportul de verificare a proiectului emis de către Serviciul de Stat pentru Verificare și Expertizarea Proiectelor a MDRC (în conformitate cu prevederile legislației în vigoare);

5.     Avizul expertizei ecologice de stat (după caz);

6.     Studiul de fezabilitatela proiectele ce depășesc suma de 15 milioane lei.

7.     Alte acte relevante;

            Cererile de finanțare, împreună cu documentele suport, vor fi prezentate în original pînă la data de 22.08.2016, ora 1600. Pentru informații suplimentare accesați situl ofical al ADR Centru www.adrcentru.md sau contactați specialistul în elaborarea, implementarea și monitorizarea proiectelor din cadrul ADR Centru, Natalia Veveriță, la nr. de tel. (268) 2 66 71.

 

  Lista NC promovate în Turul II