Prima   -  Noutăți - Aplicanți, grăbiți-vă! 3 mai, ora 16.00 este data limită de participare la Concursul de proiecte de dezvoltare regională pentru anii 2017-2020!

Aplicanți, grăbiți-vă! 3 mai, ora 16.00 este data limită de participare la Concursul de proiecte de dezvoltare regională pentru anii 2017-2020!

   
26.04.2016   566 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Centru sub egida Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor reamintește reprezentanților administrațiilor publice locali din Regiunea Centru că termenul limită de depunere a notelor conceptuale pentru participarea la Concurs de selectare a proiectelor ce vor fi finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regionala (FNDR), în perioada anilor 2017-2020 este 3 mai, ora 16.00!

Autoritățile publice locale de nivelul I și II din raioanele Anenii Noi, Călăraşi, Criuleni, Dubăsari, Hinceşti, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Rezina, Străşeni, Şoldăneşti, Teleneşti, Ungheni sînt îndemnate să depună notele conceptuale de proiect la ADR Centru care are sediul în orașul Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 33.

După încheierea concursului urmează mai multe etape de evaluare a notelor de proiecte înaintate pentru finanțare. Pentru proiectele aprobate de către Consiliul Regional pentru Dezvoltare Centru pentru cea de-a doua etapă va fi solicitată completarea cererii de finanțare și înaintarea acestora pentru evaluare de către comisia interministerială. Proiectele desemnate cîștigătoare în urma acestui concurs vor fi afișate pe pagina oficială a agenției după ce vor fi aprobate prin Hotărîre de Guvern în Documentul Unic de Program pentru anii 2017-2020.

Pentru detalii cu privire la procedura de depunere puteți apela specialistul în elaborarea, implementarea și monitorizarea proiectelor din cadrul ADR Centru, Natalia Veveriță, la nr. de tel. (268) 2 66 71 sau expediind un mesaj la căsuța poștală natalia.veverita@adrcentru.md

Vă dorim succes!