Prima   -  Noutăți - Recepție finală a obiectului „Amenajarea trotuarelor din or. Orhei” din cadrul proiectului „Sporirea atractivităţii turistice a zonei Centru prin consolidarea patrimoniului existent”

Recepție finală a obiectului „Amenajarea trotuarelor din or. Orhei” din cadrul proiectului „Sporirea atractivităţii turistice a zonei Centru prin consolidarea patrimoniului existent”

   
20.11.2015   756 Accesări  

Pe data de 20 noiembrie curent a avut loc recepția finală a lucrărilor  la obiectivul „Amenajarea trotuarelor din orașul Orhei"  din cadrul proiectului  „Sporirea atractivităţii turistice a zonei Centru prin consolidarea patrimoniului existent".

Comisia de recepție s-a întrunit pentru a verifica calitatea execuției lucrărilor de construcție  a 840 m de trotuar pe str. Nistreană din orașul Orhei. Echipa de monitorizare a constatat că lucrările s-au desfășurat conform graficului de execuție și conform standardelor de calitate în construcție. Procedura de recepție finală a prevăzut semnarea proceselor verbale de către toate părțile implicate în realizarea proiectului.

Amintim că în cadrul aceluiași proiect de dezvoltare regională au fost construite trei indicatoare în localitățile Donici, Pocșești și Camencea, r-nul Orhei, Codreaca și Lupa-Recea, r-nul Strășeni, de asemenia au fost construite și amenajate trei parcuri și 4,3 km de trotuar în com. Sărăteni, r-nul Telenești și com. Donici, raionul Orhei.

Proiectul „Sporirea atractivităţii turistice a zonei Centru prin consolidarea patrimoniului existent" este implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru, din Fondul Național de Dezvoltare Regională. Suma alocată  pentru implementarea acestui proiect a fost de 5 631,9 mii lei, la care autoritățile locale și-au asumat responsabilitatea de a contribui cu amenajarea obiectivelor în sumă de aproximativ 620 mii lei.