Prima   -  Noutăți - Gerd MULLER, Ministrul pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei va vizita mîine, 19 iunie, Spitalul regional Orhei

Gerd MULLER, Ministrul pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei va vizita mîine, 19 iunie, Spitalul regional Orhei

   
18.06.2014   1061 Accesări  

Gerd MULLER va vizita, mine, 19 iunie, ora 18.30, spitalul regional din Orhei, care a beneficiat de fonduri pentru creșterea eficienței energetice, oferite prin intermediul KfW și GIZ (Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei). Acest proiect a fost implementat de către Agenția de Dezvoltare Regională Centru.

La această vizită delegația germană va fi însoțită de Iurie LEANCĂ, Prim-ministru al Republicii Moldova și Marcel RĂDUCAN, Ministru al Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.

Vizita a fost prilejuită de negocierile guvernamentale moldo-germane, care au loc în fiecare an și în cadrul căruia se stabilesc domeniile de asistență externă și de cooperare bilaterală.

La 19-20 iunie 2014, Ministrul pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei, Gerd MULLER, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova. Oficialul va fi însoţit de o echipă de funcţionari publici, oameni de afaceri şi jurnalişti germani. Delegaţia vine în Republica Moldova la invitaţia gazdelor.