Prima   -  Noutăți - La Hîncești au fost finalizate lucrările de contrucție a unui poligon modern pentru depozitarea deșeurilor

La Hîncești au fost finalizate lucrările de contrucție a unui poligon modern pentru depozitarea deșeurilor

   
12.11.2013   1441 Accesări  

Azi, 12 noiembrie, a avut loc procedura de recepție la terminarea lucrărilor, la obiectul "Poligonul pentru depozitarea deșeurilor menajere solide din or.Hîncești, Etapa I" din cadrul proiectului „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă"  la care au fost prezenți membrii comisiei conform ordinului emis de către ADR Centru.

În urma vizitei de monitorizare membrii comisiei, au semnat procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor. Urmează procedura de recepție finală.

Contractul de antrepriză nr. 41/6 pentru construcția poligonului a fost încheiat la data 17.08.2012 cu asocierea dintre SA „Geprocon", SRL „Pro Ami's Consulting"și SRL „Valdenproiect". Valoarea contractului a constituit 6 361,3 mii lei.

Amintim că solicitantul proiectului „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă"  este Primăria orașului Hîncești. Obiectivul general al proiectului fiind dezvoltarea inițiativelor regionale în vederea îmbunătățirii factorilor de mediu în raionul Hîncești prin reducerea impactului negativ al deșeurilor menajere solide. Suma totală a proiectului este de 10 741,6 mii lei, din care 10 676,6 mii lei sînt alocate din Fondul Național de Dezvoltare Regională, iar 65,0 mii lei - contribuția Primăriei orașului Hîncești.