Prima   -  Noutăți - Mașini noi la Șoldănești

Mașini noi la Șoldănești

   
18.10.2013   1428 Accesări  

Noile automobile au fost achiziționate în cadrul proiectului „Îmbunătățirea sistemului integrat de management al deșeurilor solide în raioanele Șoldănești, Rezina și Florești" implementat de ADR Centru și finanțat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ)." În urma procedurilor de achiziție publică drept cîștigator pentru procurarea acestor mașini în cadrul proiectului a fost desemnată firma Bras SRL din România.

   

         La această etapă de implementare a proiectului au fost procurate 3 automobile de marca RENAULT, destinate pentru prestarea serviciilor de către Întreprinderile Municipale. Unitățile de transport vor fi repartizate la Întreprinderile Municipale din Șoldănești, Florești și Cotiujenii Mari. În prezent acestea dispune de toată tehnica necesară pentru prestarea calitativă a serviciilor de colectare și prelucrare a deșeurilor menajere solide (DMS).

        Proiectul "Îmbunătățirea sistemului integrat de management al deșeurilor solide în raioanele Șoldănești, Rezina și Florești" este unul interregional și va duce la dezvoltarea localităților vizate și la menținerea mediului ambiant mai curat.