Prima   -  Noutăți - Ședință de lucru în cadrul proiectului de la Mănoilești

Ședință de lucru în cadrul proiectului de la Mănoilești

   
18.06.2013   1901 Accesări  

Responsabili din cadrul proiectului „12000 cetățeni aprovizionați cu apă potabilă din 12 localități, r. Ungheni” și specialiștii ADR Centru s-a întrunit într-o ședință de lucru la Mănoilești.

În cadrul ședinței s-a analizat gradul de execuție a proiectelor tehnice interne pe localități precum și gradul de execuție a devizelor pe porțiunea de la rezervor pînă la un obiectiv de utilitate publică și posibilitatea racordării unui obiectiv de utilitate publică din localități la sursa de apă potabilă. Responsabilii au examinat și proiectul tehnic ”Apeduct de grup pentru alimentarea cu apă a 12 localități, r-nul Ungheni”, etapa I și etapa II, în scopul racordării porțiunilor de la rezervor cu apeductul.

În finalul ședinței s-a decis ca pînă la data de 19.06.2013 să fie prezentate rapoartele de verificare lipsă precum și devizul pentru s. Florițoaia Nouă iar devizele prezentate să fie analizate și în baza lor se va lua o decizie referitor la obiectivul propus spre alimentare cu apă potabilă;

Ședința a fost organizată în vederea analizării posibilității supunerii obiectului ” Apeduct de grup pentru alimentarea cu apă a 12 localități, r. Ungheni”, Etapa II” procedurii de achiziții publice. La ședință au participat specialiștii ai  ADR Centru, Consiliului Raional Ungheni, primarilor localităților menționate, arhitectul – șef al raionului, managerul de proiect.

 

Proiectul „12000 cetățeni aprovizionați cu apă potabilă din 12 localități, r. Ungheni” este implementat de ADR Centru și finanțat din FNDR.