Prima   -  Noutăți - Invitație pentru mass-media. Inaugurarea sediului renovat al Regiei Apă-Canal Șoldănești

Invitație pentru mass-media. Inaugurarea sediului renovat al Regiei Apă-Canal Șoldănești

   
22.04.2013   1301 Accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) vă invită să participați la evenimentul de prezentare a investițiilor pentru modernizarea serviciilor publice de gestionare a deșeurilor menajere solide și a capacităților operaționale ale ÎM Regia Apă-Canal Șoldănești. Va fi inaugurat sediul renovat al companiei, eveniment la care vor fi prezenți locuitori ai orașului Șoldănești, precum și ai autorităților naționale, regionale și locale. Mai mult, la inaugurare va participa și o delegație din Germania.

Evenimentul va avea loc joi, 25 aprilie în or. Șoldănești, la sediul Regia Apă-Canal Șoldănești, situat pe strada Păcii 29A, cu începere la ora 12:00.

Eforturile de dezvoltare a infrastructurii și capacității prestatorului de servicii ÎM Regia Apă-Canal  Șoldănești reprezintă o componentă esențială a proiectului pilot „Îmbunătățirea sistemului integrat de management al deșeurilor solide în raioanele Șoldănești, Rezina și Florești”, implementat de ADR Centru în parteneriat cu sprijinul financiar al Agenției de Cooperare Internaționale a Germaniei (GIZ). 

AGENDA EVENIMENTULUI