Prima   -  Noutăți - Autospecialele au ajuns la destinatari

Autospecialele au ajuns la destinatari

   
07.12.2012   2818 Accesări  

 

3 Autospeciale pentru colectarea și transportarea deșeurilor au fost transmise către beneficiarii din cadrul proiectelor de la Nisporeni, Orhei și Hîncești. Mașinile  de marcă FORD CARGO au fost procurate din Turcia, în urma contractului încheiat cu SRL „Auto Prezent”. Acestea au fost repartizate conform planurilor prevăzute de proiecte. Prețul de achiziție al uneia este de 1.100.000 lei

Autocompactoarele cu capacitatea de 10-14 m3 sunt echipate cu un mecanism special de ridicare și descărcare a containerelor de tip Euro, cu deșeuri. Autospecialele, care vor face parte din dotarea Întreprinderilor Municipale de salubritate din Nisporeni, Orhei și Hîncești, vor fi folosite pentru colectarea și transportarea deșeurilor menajere solide. Ele vor deservi  localitățile partenere din cadrul celor trei proiecte.

Totodată, a fost adusă și  autospeciala pentru curățirea sistemului de canalizare, procurată în cadrul proiectului „Dezvoltarea sistemului public de canalizare și epurare a apelor uzate la nivel intercomunitar”. Costul acesteia este de 1.339.999 lei și a fost livrată de SRL „San Euro Stil”.