Prima   -  Noutăți - Mesajul directorului Tudor Meșină, cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul construcțiilor

Mesajul directorului Tudor Meșină, cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul construcțiilor

   
09.08.2012   1228 Accesări  

Muncitori-constructori pe santierul de la Siresti, StraseniStimați colegi și lucrători din ramura construcțiilor,

Din numele Agenției de Dezvoltare Regională Centru primiți felicitările mele cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului din domeniul construcțiilor.

Sântem convinși, că și de acum înainte munca conștiincioasă și profesionismul dumneavoastră vor permite domeniului dat să pășească tot mai dinamic înainte și să realizeze noi proiecte. Grație profesionalismului și perseverenței dvs, se ating rezultate remarcabile, apreciate la toate nivelurile. 

Apreciem la justa valoare eforturile depuse de Dvs și suntem convinși că și pe viitor veți depune toate eforturile pentru a înfrunta și depăși toate greutățile și veți continua activitatea rodnică în interesul celor care așteaptă îmbunătățirea condițiilor de muncă și de trai.

Vă dorim cu toată sinceritatea, dumneavoastră și membrilor familiilor dumneavoastră, multă sănătate, fericire, bunăstare, împliniri frumoase și noi succese de muncă.

 

Cu ales respect,

Tudor Meșina, director ADR Centru