Prima   -  Noutăți - Concurs de selectare a proiectelor de infrastructura sociala in cadrul programului de Sustinere a Masurilor de Promovare a Increderii

Concurs de selectare a proiectelor de infrastructura sociala in cadrul programului de Sustinere a Masurilor de Promovare a Increderii

   
26.04.2012   1501 Accesări  

 

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare anunta lansarea concursului de selectare a proiectelor de infrastructura sociala in cadrul programului de Sustinere a Masurilor de Promovare a Increderii.   Proiectele se vor axa pe reabilitarea instituțiilor sociale cheie precum cele educaționale, de asistență socială, medicale, și pe îmbunătățirea infrastructurii critice, cum sunt rețelele de aprovizionare cu apă și canalizare și sistemele de gestionare a deșeurilor etc. Propunerile de proiect cu potențial real de consolidare a încrederii dintre comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului, vor fi în avantaj.   Pentru a asigura un impact tangibil, programul va oferi sprijin proiectelor de infrastructură de dimensiuni medii, care vor necesita un buget minim de 50.000 dolari SUA, dar nu vor depăși 150.000 dolari SUA (suma TVA cota 0%).   Procesul de înaintare și selectare a propunerilor de proiect va conține trei etape distincte (mai multa informatie in Ghidul Aplicantilor).

Data limită de prezentare a propunerilor de proiect este 10 mai 2012, 16.00 ora locală. Dosarele pot fi prezentate direct la oficiul ONU, Casa Națiunilor Unite, str. 31 August 1989, 131, Chișinău, MD-2012.

În atenția: Registry Office/SCBM Program.

Ofertele transmise electronic vor fi adresate la tenders-Moldova@undp.org. Ofertele vor fi marcate:"SCBM Program, Proiectul Dezvoltare Comunitară"

Pentru informații suplimentare: Viorel Albu, Manager de Proiect (viorel.albu@undp.org)

Contacts:
Mr. Viorel Albu. 
E-mail: viorel.albu@undp.org

Documente necesare

1. GHIDUL APLICANÈšILOR

2. ANEXA nr1. Lista comunităților eligibile_1.pdf

3. ANEXA NR.2 Formularul de aplicare_1. docx

Pentru alte detalii accesați pagina http://www.undp.md/tenders/details/532/