Prima   -  Noutăți - Încă două sesiuni de instruire

Încă două sesiuni de instruire

   
09.04.2012   1454 Accesări  

 

Alte două sesiuni e instruire cu privire la specificul noului Apelul de Propuneri de Proiecte (APP) și condițiile de finanțare au avut loc la Hîncești și Orhei. La Hâncești au participat reprezentanți din raioanele Hîncești și Ialoveni și la Orhei reprezentanți din raioanele Orhei și Telenești.

În cadrul atelierelor participanții au fost informați despre cadrul general, specificul și etapele de desfășurare a Apelului de Propuneri de Proiecte, instrucțiunea pentru utilizatori, nota conceptuală și cererea de finanțare completă. În final,participanții s-au încadrat într-o sesiune de întrebări-răspunsuri pe marginea APP II. Pe Regiunea de Dezvoltare Centru au fost planificate 6 astfel de sesiuni. 

Amintim că cel de-al II-lea Apel de Propuneri de Proiecte (APP) a fost deschis pe 27 martie curent. Acesta se va desfășura în două etape. În prima etapă (27 martie-10 mai), APL-uile de nivel I și II din Regiunea de Dezvoltare Centru vor veni cu o notă conceptuală a proiectului, iar cea de doua etapă va demara după o perioadă de evaluare a notelor conceptuale depuse. 

Apelul de Propuneri de Proiecte este organizat cu scopul selectării proiectelor care urmează a fi finanțate din sursele Fondului național pentru dezvoltare regională pentru anii 2013-2015 în domeniul domeniul dezvoltării infrastructurii fizice, îmbunătățirii infrastructurii afacerilor și protecției mediului și atractivității turistice.

 

Mai multe informații puteți gasi AICI.                                                  GALERIE FOTO HÎNCEȘTI                                                              GALERIE FOTO ORHEI

INSTRUCÈšIUNEA PENTRU UTILIZATORI 

FORMULARUL NOTEI CONCEPTUALE

GRILA DE EVALUARE