Prima   -  Noutăți - Primele containere au ajuns la Telenești

Primele containere au ajuns la Telenești

   
05.10.2011   2728 Accesări  

 

Primele stocuri de containere zincate din cadrul proiectului „Managementul deșeurilor menajere în localitățile din raionul Telenești și Sîngerei” au ajuns la destinație. Cele 156 de containere din totalul de 223 au fost depozitate pe teritoriul Întreprinderii „Apă-Canal Telenești”. Eurocontainerele au fost livrate prin intermediul ”Energoplat”SRL iar suma totală constituie 1 122 582,00 lei. Odată cu acest lot de containere au fost aduse și cele 110 pubele în valoare de 219 780 lei. Restul containerelor vor fi livrate pînă la sfîrșitul lunii octombrie.

Tot în cadrul acestui proiect a fost organizată și procedura de recepție la terminarea lucrărilor și recepție finală a celor 80 de platforme. Acestea au fost recepționate, vizate de serviciile desconcentrate și achitate executorului de lucrări.

Proiectul „Managementul deșeurilor menajere în localitățile din raionul Telenești și Sângerei”, aplicant Primăria orașului Telenești este finanțat din Fondul Național de Dezvoltare Regională, costul total estimându-se la 4.974.300 lei. Scopul  proiectului este ameliorarea calității vieții a populației localităților din r. Telenești și Sângerei: or. Telenești, s. Inești, Bănești, Budăi, Ciulucani, Verejeni și Prepelița.

             

 

Pentru a vizualiza fotografii  faceți click aici.

Despre proiect