Prima   -  Noutăți - Ședința constitutivă a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru

Ședința constitutivă a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru

   
09.09.2011   1452 Accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Regională Centru vă invită la ședința deschisă de constituire a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru. Ședința va avea loc miercuri, 14 septembrie 2011, la ora 14:00, în  incinta Casei raionale de Cultură Ialoveni (str. Alexandru cel Bun,86).

La eveniment vor participa reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, membrii noi aleși ai Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru: președinții raioanelor, primari, reprezentanți ai societății civile și sectorului privat, etc.

Principalele chestiuni pe ordinea zilei sunt cu privire la alegerea președintelui și vicepreședintelui Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru și cu privire la desemnarea reprezentantului sectorului privat în Consiliul Național pentru Coordonare în domeniul Dezvoltării Regionale.

Tot în cadrul aceste ședințe va fi semnat acordul de parteneriat dintre ADR Centru și „Euroregiunea Siret-Prut-Nistru”, acord stabilit în vederea obiectivului comun de colaborare în scopul cooperării reciproc avantajoase în domeniul dezvoltării regionale.

Pentru a descarca agenda faceți click aici: Agenda_14.09.pdf

Alte detalii despre CRD Centru click aici

 09 septembrie 2011

ADR Centru 

Pentru alte detalii puteți contactatel: 268 2 26 92, 2 65 60,  e-mail: comunicareadrc@gmail.com