Prima   -  Noutăți - ADR Centru organizează noi ateliere de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru

ADR Centru organizează noi ateliere de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru

   
27.07.2011   1380 Accesări  

ADR Centru va organiza la Criuleni (2 august), Călărași (5 august) și Strășeni (11 august) noi ateliere de lucru  în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de dezvoltare regională Centru.

 Obiectivul general  al atelierelor este creșterea capacităților de participare la programele de dezvoltare regională a actorilor regionali din Regiunea de Dezvoltare Centru.

Sesiunea atelierelor va demara marți, 2 august la Criuleni, în incinta  Consiliului Raional Criuleni str. 31 August 108. Înregistrarea participanților va începe la ora 900. În cadrul workshopului vor participa aleși locali și funcționari publici din cadrul APL de nivelul I și II, agenți economici și asociații obștești din raioanele Criuleni și Dubăsari.

Atelierele sunt organizate în conformitate cu Planul de activitate a Agenției de Dezvoltare Regională Centru pentru anul 2011. Partenerul acestei sesiuni de ateliere este Agenția Proprietății Publice.

Pentru alte detalii puteți contacta:

Tel: 0268 2 26 92, 2 65 60; e-mail - comunicareadrc@gmail.com