Prima   -  Noutăți - Lansare de proiect în comuna Răzeni

Lansare de proiect în comuna Răzeni

   
28.06.2011   2121 Accesări  

Comunicat DE PRESĂ

Lansare de proiect în comuna Răzeni

 

            Agenția de Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Primăria comunei Răzeni vă invită la lansarea proiectului Construcția    capitală  a porțiunii  de drum  de 12 km  pentru 7 localități din regiunea Centru - acces direct la magistrala  națională". Evenimentul va avea loc pe data de 30 iunie 2011, ora 10.00, în incinta primăriei comunei Răzeni, pe adresa: com. Răzeni, r. Ialoveni. 

            La eveniment vor participa reprezentanți și funcționari  al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, reprezentanți ai Consiliului Raional Ialoveni, primarii localităților partenere la proiectul dat,  reprezentanți ai societății civile și a sectorului privat.

Proiectul care se va lansa, va duce la creșterea și îmbunătățirea condițiilor de activitate a subiecților din regiune, dar de asemena va avea un impact pozitiv asupra întregii regiuni. Acest proiect este unul din cele 7 proiecte care au fost selectate pentru finanțare în anul 2011, dintre cele 67 depuse la primul apel de proiecte. Partenerii proiectului dat, vor fi  primăriile localităților Răzeni, Cărbuna, Gangura și Căinari care vor semna un acord de parteneriat  pentru a asigura bunul mers al desfășurării proiectului.

 

Pentru detalii contactați responsabilul de comunicare și informare: N. Munteanu, tel:268-22692  sau

e-mail: oficiu.adrc@gmail.com

 

Notă: Agenția de Dezvoltare Regională Centru reprezintă o instituție publică necomercială, subordonată Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, creată pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare Regională și a Planului Operațional. De asemenea, și pentru  facilitarea executării deciziilor consiliilor regionale de dezvoltare și atragerea de fonduri investiționale suplimentare. Scopul Agenției de Dezvoltare Regională Centru îl reprezintă contribuția la dezvoltarea durabilă și echitabilă a Regiunii Centru prin înlăturarea disparităților și dezechilibrului dintre zonele regiunii, în folosul locuitorilor ei.