Prima   -  Noutăți - Asistență acordată de catre Ambasada Poloniei în cadrul programului SMALL GRANTS pentru Regiunea Centru

Asistență acordată de catre Ambasada Poloniei în cadrul programului SMALL GRANTS pentru Regiunea Centru

   
07.04.2011   2949 Accesări  

 

Ca urmare a disponibilității Guvernului Poloniei de a finanța proiecte prioritare de dezvoltare a localităților din țara noastră,  Agenția de Dezvoltare Regională Centru  a plasat, în luna august, o informație cu privire la apelul de propuneri de proiecte, lansat de către Ambasada Poloniei. Prioritate  se acorda proiectelor neinvestiționale (de infrastructură, sociale, de asistență tehnică etc.). Pentru a beneficia de finanțarea unui proiect, era necesar ca pînă la data de 1 noiembrie anul 2010, proiectele de dezvoltare să fie depuse la ambasadă. In acest sens, Agenția de Dezvoltare Regională Centru a recepționat propuneri de proiecte din Regiunea Centru pîna la data de 25 octombrie 2010, pe care le-a remis ulterior Ambasadei Poloniei spre examinare.

 Recent Ambasada Republicii Polone la Chișinău ne-a informat, că în cadrul Programului de Asistență Poloneză (Programul de Granturi Mici 2011) al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone a fost acceptat spre finanțare proiectul înaintate de către Agenția de Dezvoltare Centru: 

„Reparația capitală a blocului alimentar din gimnaziul Tătărești, raionul Strășeni"  proiect, înaintat de către Consiliul Sătesc Tătărești.

Propunerile de proiect selectate în cadrul programului SMALL GRANTS vor fi implementate începînd cu anul curent.

 

Serviciul de presă al ADR Centru