Prima   -  Noutăți - Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) organizează astăzi, 17 martie 2011, ora 9.30 ”“ 10. 00 seminarul cu tematica „Oportunitățile Regiunilor de Dezvoltare pentru efectuarea investițiilor în domeniul construcțiilor”

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) organizează astăzi, 17 martie 2011, ora 9.30 ”“ 10. 00 seminarul cu tematica „Oportunitățile Regiunilor de Dezvoltare pentru efectuarea investițiilor în domeniul construcțiilor”

   
17.03.2011   912 Accesări  

În cadrul seminarului Valentina Pleșca, directorul Direcției generale Dezvoltare Regională a MDRC și reprezentanții Agențiilor de Dezvoltare Regională (ADR) vor vorbi despre cele 14 proiecte de dezvoltare regională aprobate spre finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională în anul 2010, despre necesitatea participării companiilor la achizițiile publice anunțate de ADR, precum și despre importanța parteneriatelor publice-private.

Totodată, reprezentanții companiilor de construcții sunt invitați să participe la seminar pentru a cunoaște principiile de reglementare a relațiilor privind achizițiile publice, procedurile de achiziții publice  pentru anul 2011, precum și ce proiecte de dezvoltare regionale au fost aprobate spre finanțare din FNDR pentru anul 2010 și în ce localități este posibilă o nouă investiție în construcții.

Evenimentul se va desfășura în cadrul Expoziției Internaționale Specializate „MoldCONSTRUCT" de la C.I.E. Moldexpo, în sala de conferințe, et.2 I 

 

17 martie 2011

Serviciul de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor