Prima   -  Noutăți - În atenția mijloacelor de informare în masă!

În atenția mijloacelor de informare în masă!

   
12.03.2011   1350 Accesări  

 

În atenția mijloacelor de informare în masă!

  INVITAȚIE

                                                                    11 martie 2011

            Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Agenția de Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Primăria comunei Vatici, r-nul Orhei, organizează la 17 martie 2011, ceremonia de lansare a proiectului de dezvoltare regională „Construcția platformelor pentru depozitarea deșeurilor solide / managementul deșeurilor solide".

Acest proiect este unul din cele 5 proiecte aprobate spre finanțare din Fondul național pentru dezvoltare regională în 2010 în Regiunea de Dezvoltare Centru și constă în construcția a 77 de platforme pentru colectarea Deșeurilor menajere Solide (DMS) din 20 localități și construcția poligonului de DMS. Obiectivul general a proiectului constă în:

  • Realizarea unui sistem eficient de gestionare a deșeurilor menajere solide în 20 localități din 3 raioane: Orhei, Călărași și Strășeni.

           La eveniment vor participa reprezentanți a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Primăriei Vatici, Consiliului raional Orhei, primarii localităților partenere în cadrul proiectului, membri ai Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru,  reprezentanți a societății civile și a sectorului privat.

            Ceremonia de lansare a proiectului se va desfășura pe 17 martie 2011, ora 9.30, în incinta primăriei Vatici. 

 

Reprezentanții instituțiilor mass-media sînt invitați să participe la eveniment.

 

Pentru detalii contactați:

Èšurcan Lilia, responsabil de relații cu publicul

Tel: (268) 22 692, sau accesați pagina web a ADR Centru: www.adrcentru.md