Prima   -  Noutăți - În atenția mijloacelor de informare în masă! INVITAȚIE

În atenția mijloacelor de informare în masă! INVITAȚIE

   
04.03.2011   1306 Accesări  

 

În atenția mijloacelor de informare în masă!

  INVITAȚIE

 

                                                                    04 martie 2011

            Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Agenția de Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Primăria comunei Ciorești, r-nul Nisporeni organizează ceremonia de lansare a proiectului de dezvoltare „ Salubrizarea localităților din raioanele Nisporeni, Strășeni și Călărași pentru un mediu curat și sănătos".

            Acesta este unul din cele 5 proiecte aprobate spre finanțare din Fondul național pentru dezvoltare regională în 2010 în Regiunea de Dezvoltare Centru și constă în construcția a 74 de platforme pentru colectarea Deșeuri Menajere Solide (DMS) în 12 localități și extinderea poligonului de DMS. Obiectivul general al proiectului rezidă în ameliorarea calității resurselor naturale și a condițiilor de trai ale locuitorilor din 12 localități ale raionul Nisporeni, Strășeni și Călărași.

            La eveniment vor participa reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, angajații Agenției de Dezvoltare Centru, reprezentanții Administrației Publice Locale, societății civile și ai sectorului privat, membrii comunității.

            Ceremonia de lansare a proiectului se va desfășura pe 10 martie 2011, ora 9.30, în incinta primăriei Ciorești. 

 

Reprezentanții instituțiilor mass-media sînt invitați să participe la eveniment.

 

 

 Pentru detalii contactați:

 Lilia Țurcan, responsabil de relații cu publicul ADR Centru

 Tel: (268) 2 26 92