Prima   -  Noutăți - Invitație pentru presă la evenimentul de inaugurare a măsurilor de eficiență energetică implementate la Liceului Teoretic „Holercani”

Invitație pentru presă la evenimentul de inaugurare a măsurilor de eficiență energetică implementate la Liceului Teoretic „Holercani”

   
26.09.2022   506 Accesări  

INVITAȚIE PENTRU PRESĂ

 

CINE:              Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Consiliul raional Dubăsari și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova) 

CE:                 Invită instituțiile mass-media la evenimentul de inaugurare a clădirii renovate energetic în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană privind sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani" din s. Holercani, r. Dubăsari. 

CÂND:            Miercuri, 28 septembrie 2022, ora 10.30. 

UNDE:            S. Holercani, r. Dubăsari (în curtea liceului teoretic „Holercani"). 

DETALII:      Măsurile de eficiență energetică au fost implementate în cadrul proiectului „Construcția infrastructurii de aprovizionare cu apă şi canalizare, precum şi de eficiență energetică în clădirile publice". Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova) în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Bugetul total al proiectului este de 39.8 milioane euro.

Lucrările de sporire a eficienței energetice în cadrul Liceului Teoretic „Holercani" din s. Holercani, r. Dubăsari au fost finanțate de Uniunea Europeană și implementate de Agenția de Dezvoltare Regională Centru.

Valoarea totală a lucrărilor pentru sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani" din s. Holercani, r. Dubăsari este de cca 863 342,00EUR: 833 342,00 - surse UE, 30 000,00 - contribuția beneficiarului. Numărul total de beneficiari sunt peste 350 de elevi, profesori și angajați auxiliari ai liceului.

CONTACTE:  Maria Znagovan, responsabilă de proiect, specialistă în secția Managementul proiectelor, ADR Centru, tel.+373 26826671;e-mail maria.znagovan@adrcentru.gov.md

Tamara Rotari, Directoarea Liceului Teoretic „Holercani", tel.: (+373) 068805993;

e-mail: rotartamara58@gmail.com