Prima   -  Noutăți - Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului organizează dezbateri publice pe marginea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului organizează dezbateri publice pe marginea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural

   
15.07.2019   373 Accesări   MADRM

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează despre organizarea dezbaterilor publice regionale pe marginea proiectului HG privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

Dezbaterile publice vor avea loc în regiunile de Nord, Centru și Sud a țării, după cum urmează:

Zona de Nord - 16.07.2019, ora 10:00-12:00, Primăria municipiului Bălți, sala 101, str. Independenței nr. 1 (mun. Bălți, Glodeni, Rîșcani, Fălești, Drochia, Sîngerei, Edineț, Briceni, Ocnița, Dondușeni, Florești, Soroca, Șoldănești, Rezina, Telenești).

Zona de Centru - 18.07.2019, ora 10:00-12:00, Judecătoria Chișinău, sediul Centru, sala de ședințe, etaj 1, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt nr. 162 (mun. Chișinău, Ialoveni, Strășeni, Criuleni, Anenii Noi, Dubăsari, Orhei, Hîncești, Ungheni, Călărași, Nisporeni, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă).

Zona de Sud - 19.07.2019, ora 10:00-12:00, Consiliul raional Cahul, sala de ședințe, str. Piața Independenței nr. 2 (Cahul, Comrat, Leova, Cantemir, Taraclia, Vulcănești, Ceadîr-Lunga, Basarabeasca).

La dezbaterile publice sunt invitați reprezentanții APL de nivelul întîi (sate și comune, inclusiv orașe cu o populație de pînă la 10 000 de locuitori) și agenții economici interesați în desfășurarea activităților non-agricole în mediul rural.

Proiectul hotărîrii Guvernului privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural poate fi consultat la adresa: http://particip.gov.md/proiectview.php?l=ro&idd=6459.