Prima   -  Noutăți - Recepția la terminare a lucrărilor de amenajare a Complexului de agrement și ecoturism Ulmu, Ialoveni

Recepția la terminare a lucrărilor de amenajare a Complexului de agrement și ecoturism Ulmu, Ialoveni

   
20.07.2018   1305 Accesări  

Pe 20 iulie, la Ulmu, Ialoveni a avut loc recepția la terminare a lucrărilor de amenajare a Complexului de agrement și ecoturism, avînd în calitate de beneficiar și aplicant autoritatea publică locală dată. Acest obiectiv face parte din proiectul de dezvoltare regională „Traseul turistic în 9 localități – crearea oportunităților de investire în turism”. Suma lucrărilor recepționate este de circa 3,2 milioane de lei, bani alocați din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR).

În cadrul acestui proiect a fost efectuată îngrădirea Complexului de agrement și ecoturism, ce cuprinde trei hectare de pămînt, din imediata apropiere a unui lac. Pe un hectar din acest teren au fost executate lucrări de amenajare: a fost aplicat pavajul căilor de acces, au fost construite douăsprezece foișoare (6 mari și 6 mici), un teren sportiv, un bloc sanitar, a fost săpată și amenajată o cișmea. 

Specialiștii ADR Centru împreună cu membrii Comisiei de recepție la terminare a lucrărilor au stabilit că toate activitățile au fost executate cu respectarea proiectului tehnic și a normelor de calitate.