Prima   -  Noutăți - Ședința grupului de lucru pentru aprobarea documentației de atribuire pentru achiziții repetate a servciilor de proiectare

Ședința grupului de lucru pentru aprobarea documentației de atribuire pentru achiziții repetate a servciilor de proiectare

   
04.04.2018   1056 Accesări  

 

La sediul ADR Centru , astăzi, a avut loc  ședința pentru aprobarea documentației de atribuire  pentru achiziții repetate a servciilor de proiectare  în domeniul  aprovizionării cu apă potabilă și canalizare (AAC) pentru  proiectele: „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Ungheni, (Lot CA 1)” și „Extinderea serviciilor de apă și de canalizare în or. Călărași (Lot CA 2)” și domeniul eficiență energetică pentru proiectele „Liceul Teoretic  ,,Mihai Eminescu”, mun. Ungeni   (Lot CE 1)”, „Liceul Teoretic  ,,Ion Vatamanu”, or. Strășeni  (Lot CE 2)”, „Liceul Teoretic ,, Alexei Mateevici”, or Șoldănești   (Lot CE 3)”, „Liceul teoretic „Holercani”, s. Holercani (Lot CE 4)”.

Membrii grupului de lucru au luat cunoștință cu modificările la documentația de atribuire și termenii de referință. Toate aceste modificări presupun înlesnirea condițiilor de calificare, în scopul atragerii mai multor operatori economici la ulterioarele proceduri de achiziții repetate.

Proiectele sunt implementate de ADR Centru cu suportul tehnic și financiar al Agenței de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

ADR Centru îndeamnă operatorii economici interesați să urmărească și să participe la procedurile de licitație anunțate pe pagina web a instituției.