Prima   -  Noutăți - PROGRAMUL ROMANIA - REPUBLICA MOLDOVA 2014-2020 A LANSAT DOUA APELURI DE PROPUNERI DE PROIECTE

PROGRAMUL ROMANIA - REPUBLICA MOLDOVA 2014-2020 A LANSAT DOUA APELURI DE PROPUNERI DE PROIECTE

   
21.12.2017   1705 Accesări  

Apelul 1 se adresează proiectelor HARD (proiecte a căror componentă de infrastructură depășește 1.000.000 de euro), iar alocarea financiară totală disponibilă este de 32.500.000 de euro.

Apelul 2 se adresează proiectelor SOFT (proiecte care nu includ componentă de infrastructură sau a căror componentă de infrastructură are o valoare mai mică de 1.000.000 de euro), iar alocarea financiară totală disponibilă este de 16.102.160 de euro.

Data limită pentru depunerea on-line a aplicațiilor este 7 mai 2018, ora 16:00. Aplicațiile vor fi depuse și în format de hârtie.

Informații despre pașii de urmat pentru depunerea aplicațiilor, prioritățile vizate de apeluri, valoarea maximă a finanțărilor acordate, precum și regulile de eligibilitate sunt prezentate în pachetele de aplicație disponibile pe site-ul programului .

Potenţialii beneficiari ai acestor apeluri de propuneri de proiecte al Programului RO-MD sunt: autorități regionale/județene și locale, instituții publice, instituții de învățământ, instituții culturale, ONG-uri, institute de cercetare sau alte organizații relevante având sediul în aria programului (România – judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi ; Republica Moldova – întreg teritoriul).

Programul urmărește selectarea de proiecte care au ca rezultat crearea de parteneriate între entități aflate de o parte şi cealalta a graniţei, care să aducă beneficii comunităților din zona de frontieră.

Persoanele interesate pot adresa întrebări Secretariatului Tehnic Comun (STC) pînă cel mai târziu 16 aprilie 2018, utilizând următoarele date de contact:

Secretariatul Tehnic Comun: helpdesk@brctiasi.ro

Evenimente de informare și sesiuni de instruire pentru potențialii aplicanți vor fi organizate în ambele țări. Calendarul evenimentelor va fi disponibil pe website, în timp util. Mai multe informații găsiți AICIsectiunea Apeluri deschise.