Prima   -  Noutăți - Granturi în cadrul Programului ”œSusținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”

Granturi în cadrul Programului ”œSusținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”

   
08.05.2012   3880 Accesări  

 

Programul “Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” este finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Programul are ca scop sporirea gradului de încredere dintre Chișinău și Tiraspol, prin intermediul unor proiecte socio – economice, cu implicarea și participarea activă a comunităților și a organizațiilor societății civile.

Pentru a atinge acest obiectiv, Programul “Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” a inițiat Programul de Granturi, care va susține inițiative ce se vor derula în perioada iunie 2012 – mai 2013.

În cadrul acestui Program de Granturi vor fi selectate proiecte într-un șir de domenii tematice. Proiectele vor fi selectate in conformitate cu două linii de finanțare: granturi pentru organizații cu experiență (granturi de pînă la 100,000 USD) în domeniile propuse pentru finanțare: mass-media, activități de cercetare și analiză comune, promovarea valorilor democratice; linie de finanțare pentru granturi mici (pînă la 25,000 USD) în domeniile participării comunitare, drepturilor omului, acces la servicii sociale și protecția mediului înconjurător.

Condițiile de participare la GP-2012  sunt specificate în Ghidul solicitantului de finanțare*.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. (022) 839 866 sau prin e-mail, la adresa olga.vasiliev@undp.org sau la adresa de web http://www.undp.md/tenders/details/534/

 

Toate documentele necesare le puteți DESCĂRCA AICI