Prima   -  Locaţii pentru investitori

Locaţii pentru investitori

ADR Centru deţine o bază de date cu locaţii - potenţiale şi existente - destinate proiectelor de investiţii, care au ca ţintă Regiunea Centru. Această bază de date este deschisă, fiind actualizată periodic.

Publicul-ţintă al acestei baze de date îl constituie: potenţialii investitori interni/externi, APC-urile, APL-urile şi structurile de stat de susţinere a antreprenoriatului (ODIMM, MIEPO, CCI etc.), IMM-urile şi alte grupuri interesate de infrastructura de afaceri existentă în Regiune. Actualizarea se face prin chestionarea şi conlucrarea directă cu membrii GLRS (Grupul de Lucru Regional Sectorial pentru infrastructura de suport în afaceri, constituit în aprilie 2016) din cele 13 raioane ale Regiunii.

Locaţiile au fost  selectate în urma aplicării unor criterii relevante: poziţionarea locaţiei, căile de acces, tipul de teren, starea locaţiei investiţionale, utilităţile existente, statutul juridic actual, necesităţile investiţionale etc.

Aceste locaţii pot fi vizualizate în cadrul categoriilor de mai jos. Fiecare locaţie conţine o fişă actualizată, informaţie însoţită de cîte o hartă de localizare precum şi de fotografii ale acesteia.

Arrow Prev

             

            

Arrow Next