Sondaj de opinie
Care din domeniile ce urmează îl consideraţi a fi prioritar pentru dezvoltarea echilibrată a RD Centru?
Arhivă
Prima ședință a Comitetelor Directoare Locale din cadrul a două proiecte de la Ungheni  
18.04.2018   95  
La data de 18.04.2018, în incinta Consiliului Raional Ungheni a avut loc prima ședință a Comitetelor Directoare Locale (CDL) din cadrul proiectelor „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic Mihai Eminescu din mun. Ungheni’’ și „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare în or. Ungheni”.
Ședința grupului de lucru pentru aprobarea documentației de atribuire pentru achiziții repetate a servciilor de proiectare
04.04.2018   153  
  La sediul ADR Centru , astăzi, a avut loc  ședința pentru aprobarea documentației de atribuire  pentru achiziții repetate a servciilor de proiectare  în domeniul  aprovizionării cu apă potabilă și canalizare (AAC) pentru  proiectele: „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Ungheni, (Lot CA 1)” și „Extinderea serviciilor de apă și de canalizare în or. Călărași (Lot CA 2)” și domeniul eficiență energetică pentru proiectele „Liceul Teoretic  ,,Mihai Eminescu”, mun. Ungeni   (Lot CE 1)”, „Liceul Teoretic  ,,Ion
Șase orașe din țara noastră vor beneficia de circa 200 mii de euro pentru revitalizarea urbană
29.03.2018   193  
Guvernul Poloniei va oferi un grant de circa 200 mii de euro pentru realizarea, în șase orașe din țara noastră, a proiectelor pilot în domeniul revitalizării urbană, iar alte 8 orașe vor beneficia de asistență tehnică pentru a dezvolta proiecte investiționale în acest sens.
Ședință de lucru privind implicarea ADR Centru în procesul de implementare a Proiectului „Gestionarea Resurselor de Apă pe Nistru”
22.03.2018   372  
Participanții la ședință – directorul ADR Centru, specialistul în achiziții și șeful Secției managementul proiectelor, împreună cu Hanns-Bernd Kuchta, Manager de Proiect și Mircea Ursu, Coordonator Național / Consultant proiect au discutat mai multe aspecte tehnice privind lansarea achizițiilor publice în cadrul acestui proiect.
Vezi mai mult: Noutăți

Proiecte în Regiunea Centru

Arrow Prev

              

          

Arrow Next